foto bewerken grappig

Om foto bewerken grappig te maken is niet zoveel nodig. Je kunt software installeren op je computer of op je telefoon en je kunt aan de slag. Bovendien is het helemaal niet moeilijk. Je kunt je bewerkingen ook altijd weer ongedaan maken.

Online foto bewerken

Je kunt natuurlijk software installeren, maar je kunt ook online foto bewerken grappig maken. Er is genoeg mogelijk. Kijk maar eens op Loonapix.com. Eén foto kan op veel verschillende manieren ingepast worden op allerlei achtergronden. Je kunt de foto vergroten en verdubbelen. Of je verandert de foto in een tekening.

Andere mogelijkheden

Het veranderen van het uiterlijk van de foto is ook mogelijk met software van Picasa en Gimp. Dit kun je gemakkelijk en kosteloos downloaden en installeren, in elk geval op je computer en met het besturingsprogramma Windows. Dankzij Picasa en Gimp kun je je foto ook bewerken met tekst.

Daarnaast heb je op Dumpr.net nog de mogelijkheid om gezichten als die in een lachspiegel te laten veranderen. En met Bighugelabs.com kun je de meest grappig collages maken. Daarmee word je meteen verwezen naar sites als Jigsawplanet.com, waar je van foto bewerken grappig kunt bedenken om er een puzzel van te maken. Die je bijvoorbeeld door iemand anders laat oplossen…