online gratis foto s bewerken

Als je iemand bent die graag foto s bewerkt, maar je al die ingewikkelde software niet snapt en je vind dat allemaal veel te duur, zijn er veel online oplossingen die perfect zijn voor jou! Online gratis foto s bewerken is namelijk helemaal niet zo moeilijk meer!

Hoe begin je er aan?

Het is allemaal zeer simpel eigenlijk, je surft naar een zoekmachine en typt in: online gratis foto s bewerken. Hier vind je dan veel sites die je dit allemaal aanbieden, om het wat makkelijker te maken heb ik een klein lijstje gemaakt van de sites die gemakkelijk zijn om mee te werken en waar je alle basisdingen mee kan doen.

De basis van het online gratis foto s bewerken

Op www.fotoaanpassen.nl kan je zonder je eerst online te moeten registreren zeer simpel online gratis foto s bewerken. Je kan kiezen: ofwel upload je een foto van je computer, ofwel voeg je een url toe van een afbeelding op het internet. Wanneer je dan op uploaden drukt verschijnt je foto. Dan kan je kiezen tussen alle basisopties: je foto verkleinen, croppen, roteren, verbeteren, meer helderheid toevoegen, verscherpen of wat verzadiging toevoegen. Ook kan je effecten toevoegen, je kan tekst toevoegen, randen toevoegen of je foto inkleuren. Ook is er altijd de zeer handige undo-knop voor als je je vergist hebt. Een zeer handige website dus voor het online gratis foto s bewerken.

Wanneer je dit allemaal onder de knie hebt, check dan zeker even de site www.fotoflexer.com, deze Engelse site die ook in het Nederlands beschikbaar is kan nog veel meer dan de basisdingen. Zeker de moeite om eens te bekijken als je al iets meer weg bent met het online gratis foto s bewerken!

Zo is er voor iedere fotobewerker wel een site!